Dil: TR
Para Birimi: TRY
  • TRY
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • AUD
  • BGN
  • SAR
  • CAD
  • CNY
  • DKK
  • NOK
  • RON
  • RUB
  • SEK
  • CHF
  • JPY
Mağazamıza Hoşgeldiniz! |

Sepet

0 Parça

Soaphia Fransız Lavantası Doğal El Yapımı Sabun

Kod: BT-D00E125S
Soaphia Fransız Lavantası Doğal El Yapımı  Sabun
Açıklama

Fiyatı 14.00TL
Adet:
Arkadaşına Gönder Yorum ve Değerlendirme Yazmak için Tıklayın İstek listesine ekleyin

Soaphia Fransız Lavantası Doğal El Yapımı  Sabun

100 gr kesilmiş  1 kalıp sabun olarak sevk edilir.

Tüm ciltler için, yumuşatıcı, sakinleştirici  özelliği bulunan Fransız Lavantası, ferahlatıcı nane ve rahatlatıcı çiçek yağlarını içeren tazeleyici bir sabundur. Krem kıvamında, doğal boya ve kil ile yaratılan mavi ve açık mor kıvrımları ile rahatlatan, sakinleştiren, çok şirin bir sabundur. Bu çiçek sabunu özel bitki yağlarıyla dolu canlandırıcı, sakinleştirici ve yatıştırıcı etkilere sahiptir. Bütün cilt tiplerinde kullanabilen bu yumuşak sabun; kırılgan, narin ve hatta hassas ciltlerde kullanılabilir. Lavanta Neroli kremi ile birlikte kullanmanızı tavsiye ederiz.

INCI* İçindekiler - Ingredients



Olea Europaea (Olive) Fruit Oil – Saf Zeytin Yağı
Cocos Nucifera (Coconut) oil – Hindistan Cevizi Yağı
Helianthus Annuus(Sun Flower) Seed Oil - Ayçiçek Yağı
Elaeis Guineensis [Palm] oil – Palmiye Yağı
Butyrospermum Parkii [Shea/Karite Butter] – Karite(Shea) Yağı
Ricinus Communis [Castor] Seed Oil – Hint Yağı
 
Cilt Tipleri
Her türlü cilt tipine uygundur. Özellikle kuru, cansız, pürüzlü problemli ciltlerde kullanılabilir.
 
* The official dictionary for cosmetic ingredients is the INCI system (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients) which has been established in the early 1970’s by the Personal Care Products Council (former CTFA, Cosmetic, Toiletry, and Fragrance Association)
 
* Kozmetik bileşenler ile ilgili olarak, uluslararası bir tanımlama yapılıp INCI(International Nomenclature of Cosmetic Ingredients- Uluslararası Kozmetik Bileşenler Sözlüğü) adı ile bir tanımlamaya gidilmiştir. Tüm kozmetik hammaddeler INCI karşılığı ile tanımlanmıştır. Şimdiye kadar tanımlı yaklaşık 17 bin INCI adı bulunmaktadır. Üreticiler kendi ticari adlarını verirken, ürünü tanımlamak için içeriğindeki bileşenin INCI adını belirtmek zorundadır
 
Lütfen Dikkat
 
  • Ürünlerimizde gerçek saf bitki özleri ve yağları kullanılmış olup, hassas ve alerjik ciltli kişilerin dikkatli kullanması önerilir. 
  • Hiçbir hayvansal madde içermez. Tamamen doğal ürünlerden yapıldığı için elde, yüzde ve tüm vücutta güvenle kullanılabilir.
Garanti
Garanti
Installment
number
Installment
(TRY)
Toplam
(TRY)
2 7.00 14.00
3 4.67 14.01
4 3.50 14.00